Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Mees Kees Langs de Lijn: de allereerste beelden

KNVB Media
KNVB Media
3 oktober 2016, 16:28

Mees Kees Langs de Lijn draait vanaf 7 december in de Nederlandse bioscopen. - Foto: KNVB Media

De nieuwe film van Mees Kees draait vanaf 7 december in de bioscopen, maar de eerste beelden van de trailer zijn nu al te zien via KNVB.nl. Een primeur dus. Het vierde deel van de reeks, getiteld Mees Kees Langs de Lijn, speelt zich af rond het voetbalveld. Want Mees Kees gaat met klas 6B meedoen aan een schoolvoetbaltoernooi.

Directrice Dreus legt de tactiek uit.

De school van Mees Kees doet mee aan een toekomstproject. Alle creatieve ideeën van Mees Kees en zijn klas ten spijt, heeft directrice Dreus haar eigen ideeën over de invulling van het project. Zij wil dat klas 6B mee doet  aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Mees Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet.

Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Mees Kees ziek wordt. Dreus vervangt hem als voetbalcoach, terwijl Mees zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen.Gelukkig kan Mees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen.

 

Mees Kees

Mees Kees Langs de Lijn is een familiefilm, voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud. Het is het vierde deel in de Mees Kees-filmreeks. De eerste drie delen trokken allemaal meer dan 600.000 bezoekers naar de bioscopen en daarmee is Mees Kees verreweg de meest succesvolle familiefilm-reeks. Mees Kees Langs de Lijn draait vanaf 7 december in de bioscoop.

Schoolvoetbal Schoolvoetbal Lees alles over schoolvoetbal.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen