Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jelle Goes: 'Plan ontwikkelen voor doorstroming toptalenten'

KNVB Media
KNVB Media
19 januari 2016, 11:36

Foto: KNVB Media

Het KNVB-congres “De toekomst van het Nederlandse voetbal” dat eind 2014 gehouden werd leverde een groot aantal aanknopingspunten op die het voetbal in ons land een boost moeten geven in de komende jaren. Iets meer dan een jaar verder kijkt technisch manager Jelle Goes nogmaals terug op de afgelopen jaren. "Natuurlijk is het teleurstellend dat we komende zomer niet aanwezig zijn in Frankrijk. Maar ik weet ook wat voor generatie talentvolle voetballers er ook weer achter zit."

"Ik denk niet zo zeer dat we dingen verkeerd hebben gedaan", reageert Goes in gesprek met de NOS. "Maar misschien zijn we wel wat hooghartig geweest. We hebben met ons nationale team altijd redelijk tot goed gepresteerd. Daar kun je een beetje bedrijfsblind door worden."

KNVB: Plan voor betere doorstroming van toptalenten KNVB: Plan voor betere doorstroming van toptalenten Bekijk hier de hele video op de website van de NOS.

"Waar we nu mee bezig zijn is om een plan te schrijven dat tot verbetering moet leiden in de continue doorstroming van toptalenten, wat weer leidt tot betere prestaties van de clubs en wat zich ook vertaalt naar de nationale teams", vervolgt de technisch manager tegenover de NOS. Daarvoor is de voetbalbond in gesprek gegaan met verschillende vakmensen. De resultaten daarvan zullen over een paar maanden definief vorm krijgen. 

Bekijk hier het eerder gepubliceerde artikel over het KNVB-congres

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen