Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Wijziging in regels wedstrijdformulier

KNVB Media
KNVB Media
15 december 2015, 16:25

Foto: KNVB Media

De KNVB heeft de regels omtrent het vermelden van een speler op het wedstrijdformulier aangescherpt. Naar aanleiding van de onduidelijkheid die is ontstaan bij de wedstrijd HBS – Kozakken Boys op woensdag 28 oktober heeft het bestuur betaald voetbal hiertoe besloten.

Aan het reglement is toegevoegd dat een speler alleen mag deelnemen aan, door het bestuur betaald voetbal uitgeschreven, wedstrijden als die voor aanvang van de betreffende wedstrijden is opgegeven aan de scheidsrechter door middel van vermelding van diens naam op het wedstrijdformulier. Door dit specifieker in de reglementen te omschrijven kan onduidelijkheid in de toekomst worden voorkomen en verlopen wedstrijden zo sportief en eerlijk mogelijk. In het bekertoernooi zal het overtreden van deze regel diskwalificatie tot gevolg hebben, omdat het niet zeker is of een wedstrijd voor de eerstvolgende bekerronde kan worden ingehaald.

Het besluit van het bestuur betaald voetbal geldt per 14 december 2015 en wordt ter bekrachtiging op 24 mei 2016 voorgelegd aan de algemene vergadering betaald voetbal.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen