Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Oranjevrouwen in Volendam tegen WK-finalist Japan

KNVB Media
KNVB Media
15 oktober 2015, 14:51

Foto: KNVB

Het Nederlands vrouwenelftal speelt op zondag 29 november een thuisinterland tegen Japan. Het duel, dat plaatsvindt in het stadion van FC Volendam, start om 16.30 uur. Kaarten voor Nederland-Japan zijn per direct in de vrije verkoop verkrijgbaar via de KNVB-ticketshop en bij de administratie van FC Volendam.

De laatste ontmoeting van beide teams was op 23 juni 2015 in Vancouver. De Japanse voetbalvrouwen schakelden Oranje in de achtste finale van het WK2015 in Canada uit met een 2-1 overwinning. In de WK-finale moest Japan zijn meerdere erkennen in Amerika. De Amerikaanse voetbalvrouwen waren met 5-2 te sterk voor de Japanners. Nederland en Japan speelden in totaal viermaal eerder tegen elkaar. Al deze duels werden gewonnen door het team van de Japanse bondscoach Norio Sasaki.  Het elftal staat momenteel vierde op de FIFA World Ranking. Oranje bezet op deze lijst de twaalfde plek.

De OranjeLeeuwinnen bereiden zich voor op het Olympisch kwalificatietoernooi dat komend voorjaar in Nederland plaatsvindt. Van 2 tot en met 9 maart strijdt Nederland samen met Noorwegen, Zweden en Zwitserland voor het laatste Europese ticket voor de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro.  

Kaartverkoop Nederland - Japan

Kaarten voor Nederland – Japan zijn per direct verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop (OnsOranje.nl) en bij de administratie van FC Volendam (maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:15 uur) . Het betreft vrije verkoop, er is geen Oranje Club Card nodig. De toegangsprijs voor alle vakken, uitgezonderd de hoofdtribune, bedraagt € 7,50. Een plaats op de hoofdtribune kost € 12,50. 

Voor groepen, zoals verenigingen, elftallen en scholen geldt een speciaal actietarief. Wie met tien of meer personen de interland bezoekt, betaalt € 5,00 per kaartje. De groepenactie is te vinden in de KNVB ticketshop onder het kopje meer informatie.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen