Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Online museum voor EK-winst OranjeLeeuwinnen

KNVB Media
KNVB Media
21 december 2017, 14:00

Tienduizenden supporters kwamen naar Utrecht om de Oranjevrouwen na het behalen van de EK-titel te huldigen. - Foto: KNVB Media

De KNVB heeft een online museum geopend over de EK-winst van de OranjeLeeuwinnen. Op www.weuro2017.nl staan alle hoogtepunten van het toernooi, en de vele mooie momenten die uit het toernooi voortvloeiden, vereeuwigd.

Dinsdag werden de OranjeLeeuwinnen tijdens het NOS | NOC*NSF Sportgala gekozen tot Sportploeg van het Jaar. Na de Europese titel regende het prijzen, die ook hun plek hebben gekregen in het online museum.

Terugblik op 'Ons EK'

Daarnaast staan uiteraard de mooiste momenten van het EK, van de aankomst in Utrecht tot de actie van Martens tegen België en van de voorbereiding op het toernooi tot de prijsuitreiking, op de vandaag, donderdag 21 december, gelanceerde website. Aan de hand van de mooiste foto’s en video’s van het toernooi wordt er nog een keer uitgebreid teruggeblikt op ‘Ons EK’.

Online WEURO 2017 Museum Online WEURO 2017 Museum Ga naar het online museum voor een terugblik op de historische EK-zege van de Oranjevrouwen.

Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen