Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Oranjevrouwen strijden met Japan om vijfde plaats

KNVB Media
KNVB Media
7 maart 2017, 9:39

De Oranjevrouwen eindigden als tweede in de poule tijdens de Algarve Cup. - Foto: KNVB Media

De Algarve Cup zal woensdag door de Oranjevrouwen worden afgesloten met de strijd om de vijfde plaats tegen Japan. De wedstrijd zal om 15.45 uur beginnen en wordt live uitgezonden op FOX Sports.

Na de 1-0 overwinning op Zweden zijn de OranjeLeeuwinnen als tweede geëindigd in de poule, achter Australië. Er waren drie poules op de Algarve Cup; de twee beste groepswinnaars (Spanje en Canada) strijden morgen om 19.30 uur om de Algarve Cup. Australië, groepswinnaar in de poule van Nederland, strijdt tegen Denemarken – de beste nummer twee – om de derde plaats.

Japan eindigde net als de Oranjevrouwen op de tweede plek in de poule en is de huidige nummer zeven van de FIFA Women’s World Ranking. De Aziaten begonnen de Algarve Cup met een 1-2 nederlaag tegen Spanje, maar wisten vervolgens te winnen van IJsland (2-0) en Noorwegen (0-2). Op 9 juni van dit jaar zullen Oranje en Japan elkaar opnieuw ontmoeten, tijdens een vriendschappelijke wedstrijd in het Rat Verlegh Stadion te Breda.

Oranjevrouwen tevreden: 'Iets doorbroken hiermee' Oranjevrouwen tevreden: 'Iets doorbroken hiermee' De reacties op de 1-0 overwinning op Zweden.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen