Oranje oefent in De Galgenwaard tegen Frankrijk

KNVB Media
KNVB Media
22 december, 9:00

De Oranjevrouwen oefenen op 7 april tegen Frankrijk. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands vrouwenelftal speelt vrijdag 7 april een oefenwedstrijd tegen Frankrijk. Locatie van het duel, dat exact 100 dagen voor aanvang van WEURO2017 op de agenda staat, is De Galgenwaard in Utrecht, waar om 20.00 uur wordt afgetrapt. Dit stadion is zondag 16 juli ook het decor van Nederland - Noorwegen, de openingswedstrijd van het EK.

Het treffen met Frankrijk is voor de Nederlandse voetbalsters de eerste thuiswedstrijd van 2017. Oranje belegt in januari een trainingskamp in Spanje en in maart staat deelname aan de Algarve Cup op het programma. Frankrijk dat momenteel op een derde plek op de FIFA ranking staat, bereidt zich net als Nederland voor op WEURO2017. Les Bleus zijn voor dit eindtoernooi ingedeeld in poule C samen met IJsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Kaartverkoop 

De prijs voor losse kaarten is tien euro. Houders van een OnsOranje ClubCard krijgen tien procent korting en groepen vanaf acht personen krijgen ook korting. Zij betalen zes euro per persoon. Tevens is er een kinderkorting van vijftig procent voor kinderen tot en met 14 jaar. Kaarten zijn per direct te koop via de KNVB Ticketshop. Vanaf half januari zijn losse kaarten verkrijgbaar in de fanshop van FC Utrecht.

Bestel je ticketsBestel kaarten voor Nederland - Frankrijk in de KNVB Ticketshop.

WEURO2017Alles over het Europees kampioenschap in eigen land!

10 november 2017

De Vijverberg, Doetinchem

Jong Oranje


vs

Jong Andorra

Bestel nu je kaarten!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven