Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB Campus decor tweedaags trainingskamp Oranjevrouwen

KNVB Media
KNVB Media
6 december 2016, 9:00

Op 12 en 13 december zal er een trainingsgroep van de Oranjevrouwen trainen op de KNVB Campus in Zeist. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal belegt de komende maanden, ter voorbereiding op WEURO2017, een aantal tweedaagse trainingskampen op de KNVB Campus in Zeist. De trainingsgroep voor de eerste stage, die op 12 en 13 december plaatsvindt, bestaat uit speelsters die actief zijn in de Nederlandse competitie.

Selectie Oranje 12 en 13 december

Eshly Bakker (FC Twente), Lineth Beerensteyn (FC Twente), Angela Christ (PSV), Merel van Dongen (Ajax), Kika van Es (Achilles ’29), Sisca Folkertsma (PSV), Anouk Hoogendijk (Ajax), Ellen Jansen (FC Twente), Renate Jansen (FC Twente), Danique Kerkdijk (FC Twente), Lize Kop (CTO Amsterdam), Jeslynn Kuijpers (PSV), Vanity Lewerissa (PSV), Barbara Lorsheijd (FC Twente), Desiree van Lunteren (Ajax), Myrthe Moorrees (PSV), Marthe Munsterman (FC Twente), Jill Roord (FC Twente), Jennifer Vreugdenhil (ADO Den Haag), Siri Worm (FC Twente) en Kelly Zeeman (Ajax).

Siri Worm maakt onderdeel uit van de groep die zich volgende week op de KNVB Campus zal melden.

Trainingskamp en Algarve Cup

De Oranjevrouwen gaan van 16 tot en met 24 januari 2017 op trainingskamp naar Spanje. Het elftal van bondscoach Van der Laan verblijft in La Manga en speelt twee oefenwedstrijden op Spaanse bodem. Tegenstander voor beide duels wordt later bekend gemaakt.

Nederland is van 1 tot en met 8 maart 2017 actief op de Algarve Cup in Portugal. Oranje deed driemaal eerder mee aan dit prestigieuze oefentoernooi. De laatste keer in 1998, eindigde het vrouwenelftal op een zesde plek.

Poule APoule BPoule C
CanadaIJslandAustralië
DenemarkenJapanChina
PortugalNoorwegenNederland
RuslandSpanjeZweden

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen