Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

#WePlayUSA: nog vijf dagen tot topduel VS-Nederland

KNVB Media
KNVB Media
14 september 2016, 15:39

Zondagnacht spelen de Leeuwinnen om 1.30 uur in en tegen de Verenigde Staten. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands vrouwenteam speelt in de nacht van zondag op maandag in en tegen wereldkampioen Verenigde Staten. Vanuit Atlanta tellen we elke dag af naar dit bijzondere oefenduel. Ook kun je de Leeuwinnen online volgen via #WePlayUSA.

De Leeuwinnen kwamen maandag aan in Atlanta, met de inkt van het fraaie partnerschap met Intersport nog maar net droog. Zondagnacht om 1.30 uur Nederlandse tijd staat de kraker tegen de VS op het programma. Dat duel wordt gespeeld in het grote Georgia Dome, de thuishaven van American Football-team Atlanta Falcons en een prachtig decor voor deze vriendschappelijke wedstrijd.

Woensdag

De Leeuwinnen hadden dinsdagochtend hun eerste training op Amerikaanse bodem en ook vandaag, op woensdag, staat er één training op het programma. Vanaf vandaag geven we op KNVB.nl elke dag een overzicht van de activiteiten van de vrouwen in de VS. Via social media kunnen er vragen worden gesteld aan de speelsters, die ook zelf met een videocamera een inkijkje geven van het verblijf in Atlanta. Meepraten kan uiteraard ook, gebruik daarvoor de hashtag #WePlayUSA. Uiteraard laten we zoveel mogelijk zien en sfeer proeven van deze bijzondere oefentrip.