Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Lieke Martens blikt vooruit op duel OranjeLeeuwinnen

KNVB Media
KNVB Media
7 april 2016, 11:01

Martens is tegen Nieuw-Zeeland weer van de partij - Foto: KNVB Media

De OranjeLeeuwinnen spelen donderdagavond een oefenwedstrijd in het Telstar-stadion tegen Nieuw-Zeeland. De wedstrijd begint om 18.30 uur en is live te zien op het open kanaal van FOX.

Lieke Martens keert terug in de selectie van bondscoach Arjan van der Laan. De aanvaller moest, net als Stefanie van der Gragt, door een blessure vlak voor het Olympisch kwalificatietoernooi afhaken.

"Ik kreeg bij de eerste training een bal tegen mijn hoofd die ik niet zag aankomen. Het was eigenlijk meteen klaar. Bij de eerste wedstrijd was ik nog niet fit genoeg om te komen kijken. De tweede wedstrijd heb ik in het stadion gekeken en de derde zelfs vanuit Zweden, waar ik momenteel speel. Het was voor het eerst dat ik niet bij de selectie zat, dus dat was heel raar. Ik heb de meiden nog wel succes gewenst, maar verder heb je weinig invloed op de wedstrijden”, vertelt Martens.

De Limburgse zag hoe haar team in de laatste wedstrijd één doelpunt tekort kwam voor de Olympische Spelen. "Dat was enorm balen. We hadden hier heel lang naartoe gewerkt. Als je dan niet gaat, moet je dat met zijn allen even verwerken. Maar terugkijken heeft geen zin. De knop moet nu om. Het eerstvolgende doel is het EK in 2017 in eigen land. Daar moeten we het nu gaan laten zien."

Lees meer over de OranjeLeeuwinnen op OnsOranje!


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen