Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Oranjevrouwen oefenen tegen Nieuw-Zeeland

KNVB Media
KNVB Media
18 maart 2016, 14:00

Foto: KNVB Media

Het Nederlands vrouwenelftal start de voorbereiding op het EK 2017 op donderdag 7 april met een oefenwedstrijd tegen Nieuw-Zeeland. Het duel, dat wordt gespeeld bij SC Telstar (IJmond stadion) in Velsen begint om 18.30 uur. Kaarten voor Nederland-Nieuw-Zeeland zijn per direct in de vrije verkoop verkrijgbaar via de KNVB-ticketshop.

Oranje speelt in de oefenperiode in april tevens een wedstrijd tegen Canada. Op zondag 10 april trappen de voetbalvrouwen om 16.00 uur af in Eindhoven. Voor Nederland betekenen de duels, na het mislopen van kwalificatie voor de Olympische Spelen 2016 eerder deze maand, een start van de voorbereiding op het UEFA Women's EURO 2017. Dit eindtoernooi vindt in Nederland plaats van 16 juli tot en met 6 augustus 2017. Als gastheer is Nederland automatisch geplaatst voor het Europese kampioenschap.

Vijf maal eerder stonden Oranje en Nieuw-Zeeland tegenover elkaar. De OranjeLeeuwinnen wonnen twee wedstrijden, twee keer werd er gelijkgespeeld en één maal ging de winst naar Nieuw-Zeeland. De laatste ontmoeting was tijdens het WK2015 in Canada. Nederland won deze wedstrijd met 1-0 door een doelpunt van aanvaller Lieke Martens.

Kaartverkoop

De prijs voor losse kaarten is €10,-. Houders van een OnsOranje ClubCard krijgen 20 procent korting. Groepen vanaf tien personen krijgen korting en betalen per persoon €6,- voor een duel. Kaarten zijn te koop bij de KNVB-ticketshop. Daarnaast zijn losse kaarten te koop bij de infobalie van Telstar.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen