Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Munsterman vervangt geblesseerde Beerensteyn

KNVB Media
KNVB Media
17 januari 2016, 13:30

Foto: KNVB Media

Marthe Munsterman (FC Twente) is door bondscoach Arjan van der Laan opgeroepen voor de oefeninterlands tegen Denemarken. Munsterman vervangt de geblesseerde Lineth Beerensteyn. De aanvaller van ADO Den Haag heeft een knieblessure en ziet zich genoodzaakt de twee interlands tijdens het trainingskamp in Turkije (19 tot en met 26 januari) aan zich voorbij te laten gaan.

Op vrijdag 22 januari en maandag 25 januari staan de duels met de Deense voetbalvrouwen gepland. De kick-off van de eerste wedstrijd is om 14.30 uur plaatselijke tijd (13.30 uur in Nederland), terwijl maandag om 10.00 uur (09.00 uur Nederlandse tijd) wordt afgetrapt.

De selectie van het Nederlands vrouwenelftal

Eshly Bakker (Ajax), Mandy van den Berg (-), Angela Christ (PSV), Anouk Dekker (Montpellier HSC), Merel van Dongen (Ajax), Daniëlle van de Donk (Arsenal),  Kika van Es (PSV), Stefanie van der Gragt (FC Twente), Jackie Groenen (FFC Frankfurt), Claudia van den Heiligenberg (USV Jena), Dominique Janssen (Arsenal), Danique Kerkdijk (FC Twente), Desiree van Lunteren (Ajax), Lieke Martens (FC Rosengard), Manon Melis (-), Tessel Middag (Ajax), Vivianne Miedema (Bayern Munchen), Marthe Munsterman (FC Twente), Jill Roord (FC Twente), Shanice van de Sanden (FC Twente), Renée Slegers (FC Linköping), Sherida Spitse (LSK Kvinner FK), Marieke Ubachs (FC Twente), Sari van Veenendaal (Arsenal), en Kelly Zeeman (Ajax).

Het trainingskamp in Turkije met daarin de oefenwedstrijden tegen Denemarken is onderdeel van de voorbereiding op het Olympisch kwalificatietoernooi dat komend voorjaar in Den Haag en Rotterdam plaatsvindt. Van 2 tot en met 9 maart strijdt Nederland samen met Noorwegen, Zweden en Zwitserland voor het laatste Europese ticket voor de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro.  

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen