Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Duel vrouwen tegen Polen gestaakt door stroomstoring

KNVB Media
KNVB Media
28 oktober 2015, 9:43

Foto:

De vriendschappelijke interland Polen - Nederland is dinsdagavond halverwege gestaakt. Door een stroomstoring tijdens de rust werkte de stadionverlichting in de Poolse stad Jelenia Góra niet meer naar behoren en werd besloten de wedstrijd definitief te beëindigen. Oranje stond bij rust op een 1-0 achterstand door een doelpunt van de Poolse Ewa Pajor.

"Dit geeft een heel onbevredigend gevoel", zegt bondscoach Arjan van der Laan. "We speelden de eerste helft niet goed, waren slordig aan de bal en gingen niet secuur om met de kansen. Er  was veel ruimte voor verbetering en dan hoop je dat het elftal zich in de tweede helft herstelt. Maar nu moesten we een uur wachten en wordt het duel gestaakt. Heel jammer dat deze wedstrijd zo eindigt."  

Olympische Spelen                 

De volgende interland die op het programma staat, is een oefenduel met WK-finalist Japan. Deze wedstrijd staat gepland op zondag 29 november in Volendam, waar om 16.30 uur het eerste fluitsignaal klinkt. De OranjeLeeuwinnen bereiden zich voor op het Olympisch kwalificatietoernooi dat komend voorjaar in Nederland plaatsvindt. Van 2 tot en met 9 maart strijdt Nederland samen met Noorwegen, Zweden en Zwitserland voor het laatste Europese ticket voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen