Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Zaalteam boekt 4-1 overwinning

KNVB Media
KNVB Media
11 februari 2015, 9:24

Foto: KNVB Media

Het Nederlands zaalvoetbalteam heeft dinsdag in sportcentrum Fitland XL in Sittard de laatste van twee achtereenvolgende oefeninterlands tegen Slowakije afgesloten met een 4-1 zege. Maandag eindigde de eerste onderlinge tweestrijd in 3-3.

Bondscoach Marcel Loosveld: ,,Ik ben zeer tevreden over ons goede spel van deze en de andere recente wedstrijden van dit jaar. En uiterst tevreden dat we het nu hebben kunnen omzetten in winst, want dat is waar het uiteindelijk om gaat. Maar ik ben ook tevreden over de afgelopen vier dagen als geheel, waarin we inclusief de trainingen hard en goed hebben kunnen werken aan datgene wat we straks willen: ons kwalificeren voor het EK.”

EK-kwalificatietoernooi

De oefenduels tegen Slowakije stonden in het teken van de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2016, tussen 17 en 22 maart van dit jaar. De tegenstanders zijn gastland Bosnië en Herzegovina, Rusland en Letland. De nummer één in de poule plaatst zich rechtstreeks voor het Europese eindtoernooi, voor de nummer twee volgt een herkansing in de play-offs.

Statistieken: 

Nederland-Slowakije 4-1 (1-0)

Scoreverloop: 7. Hoessein Bouzambou 1-0, 34. Molkarai 2-0, 36. El Morabiti 3-0, 38. Bahna 3-1, 40. Saadouni 4-1.

Nederland: Kuyk; Darri, El Ghannouti, Molkarai, Ceyar, Mossaoui, Velseboer, El Morabiti, H. Bouzambou, Attaibi, S. Bouzambou, Amrani, Saadouni.  

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen