Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Met Max de zaal in (3): 'Volkslied straalt eenheid uit'

KNVB Media
KNVB Media
4 december 2016, 16:45
1:26

"Het zingen van het volkslied straalt uit dat we een team zijn." - Foto: KNVB Media

Met de aanstelling van Max Tjaden als bondscoach begint het Nederlands zaalvoetbalteam aan een nieuw tijdperk. Een periode die moet eindigen in Slovenië, waar in 2018 het Europees kampioenschap wordt gehouden. In de serie 'Met Max de zaal in' stellen we hem voor. In aflevering 3: Max Tjaden over eenheid.

Tjaden wil dat zijn ploeg eenheid uitstraalt. Zowel op, als buiten het veld. Het zingen van het Wilhelmus kan daartoe bijdragen, denkt de bondscoach. Opvallend is dat bijna geen enkele speler van het Nederlands zaalvoetbalteam het volkslied meezingt. Het viel hem op dat onder het bewind van Louis van Gaal alle spelers van het Nederlands elftal dit wél deden. Dus zocht hij contact met Van Gaal om over dit onderwerp te praten. 

Nieuwe start onder Max Tjaden Nieuwe start onder Max Tjaden Het complete artikel over de nieuwe start van de zaalvoetballers onder bondscoach Max Tjaden.

Gratis entree bij interlands

Het Nederlands zaalvoetbalteam neemt het maandag 5 en dinsdag 6 december op tegen Kroatië. De oefeninterlands worden gespeeld in het Topsportcentrum in Rotterdam. Beide duels beginnen om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen