Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Wolter Kroes nieuwste aanwinst Huis van Oranje

KNVB Media
KNVB Media
8 december 2022, 9:51

Wolter Kroes is er weer bij in het Huis van Oranje. En dat is meer dan prima! - Foto: KNVB Media

Hij is er weer bij en dat is meer dan prima. Wolter Kroes is toegevoegd aan de muzikale line-up van Huis van Oranje voor de kwartfinale Nederland – Argentinië van vrijdag 9 december in de Johan Cruijff ArenA. Kroes is vooral bekend van de hit ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en natuurlijk de voetbalklassieker ‘Viva Hollandia’, waarmee hij in 2008 de nummer één-positie van de Top 40 behaalde.

Spetterende halftime-show

Kroes sluit aan bij een illuster rijtje dat ook de vorige keren al de show stal in Huis van Oranje. Emma Heesters, Ronnie Flex, Rolf Sanchez, Diggy Dex, Xander de Buisonjé, Mart Hoogkamer, Willeke Alberti en Lucas & Steve staan vrijdag opnieuw op het podium. In de rust zet DJ La Fuente de Johan Cruijff ArenA op z’n kop met een spetterende halftime-show.  

#NEDARG op megaschermen

In Huis van Oranje wordt entertainment van hoog niveau gecombineerd met het kijken naar de kwartfinale Nederland – Argentinië op megaschermen. Jack van Gelder, Evert ten Napel en scheidsrechter Bas Nijhuis geven live commentaar, Soufiane Touzani analyseert de wedstrijd met ex-internationals Hedwiges Maduro en Ron Vlaar. Tribunekaarten voor Huis van Oranje zijn verkrijgbaar vanaf € 19,50.

Tickets Tickets Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop.

Huis van Oranje

Huis van Oranje is tijdens het WK 2022 hét officiële fanevent van de KNVB in Nederland. Nergens wordt kijken naar de kwartfinale Nederland - Argentinië leuker en grootser dan in de Johan Cruijff ArenA.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen