Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Huis van Oranje geopend bij kwartfinale Nederlands elftal

KNVB Media
KNVB Media
3 december 2022, 18:00

Bij de kwartfinale van het Nederlands elftal op het WK in Qatar gaan de deuren van Huis van Oranje opnieuw open. - Foto: KNVB Media

Bij de kwartfinale van het Nederlands elftal op het WK in Qatar gaan de deuren van Huis van Oranje opnieuw open. Net zoals in de groepsfase kunnen tienduizenden Oranjefans vrijdag 9 december in de Johan Cruijff ArenA samen de wedstrijd kijken op megaschermen en in de ultieme Oranjesfeer komen met optredens van topartiesten.

Huis van Oranje is het officiële fanevent van de KNVB in Nederland tijdens het WK 2022, waar je samen met tienduizenden andere Oranjefans én met een dak boven je hoofd live de wedstrijden van het Nederlands elftal kan volgen.

Bij de eerste groepswedstrijd tegen Senegal startte Huis van Oranje met een kick-off in AFAS Live voor genodigden en partners. Bij de tweede en derde groepswedstrijd in de Johan Cruijff ArenA bezochten in totaal zo’n 60.000 Oranjefans Huis van Oranje, waar optredens van onder meer Emma Heesters, Flemming, Ronnie Flex, Willeke Alberti en Xander de Buisonjé op het programma stonden en DJ La Fuente en Lucas & Steve in de rust spectaculaire halftime-shows verzorgden.

— Foto: Oranjefeest in Huis van Oranje.

Bij de kwartfinale van het Nederlands elftal tegen de winnaar van Argentinië – Australië gaan de deuren van Huis van Oranje opnieuw open om samen het Nederlands elftal te kunnen supporten op weg naar de wereldtitel. DJ La Fuente verzorgt opnieuw de halftime-show, Jack van Gelder, Evert ten Napel en Bas Nijhuis doen het commentaar, terwijl onder andere Rolf Sanchez, Diggy Dex, Mart Hoogkamer, Xander de Buisonjé en Ronnie Flex ook het podium betreden. Ben jij er ook bij?

Huis van Oranje is op vrijdag 9 december geopend vanaf 17.30 uur en kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 15,-. Verdere informatie over Huis van Oranje is te vinden op huisvanoranje2022.nl.

Tickets Tickets Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen