Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Opnieuw nederlaag voor Oranje: 1-2

KNVB Media
KNVB Media
28 maart 2017, 22:39
5:30

Na Bulgarije verloor Oranje ook van Italië. - Foto: KNVB Media

Vier dagen na de dramatisch verlopen uitwedstrijd tegen Bulgarije, heeft het Nederlands elftal opnieuw een nederlaag moeten slikken. Hoewel Oranje onder de ad-interim bondscoach Fred Grim zeker niet slecht speelde, werd het in de Amsterdam ArenA tegen Italië wel 1-2.

De oefeninterland tegen de Italianen volgde op een aantal hectische dagen, waarin afscheid werd genomen van bondscoach Danny Blind. Daarnaast donderde het echec van Sofia nog na. Met Fred Grim op de bank probeerde Oranje iets van het verloren vertrouwen terug te winnen.

Grim posteerde Memphis in de punt van de aanval en de speler van Olympique Lyon werd geflankeerd door Jeremain Lens en Quincy Promes. Het centrale verdedigingsduo bestond uit Wesley Hoedt en Bruno Martins Indi, terwijl Ajacied Kenny Tete als rechtsback stond opgesteld. Voor de wedstrijd werd afscheid genomen van Clarence Seedorf, die tevens tot bondsridder van de KNVB werd benoemd.

OnsOranje OnsOranje Lees het volledige verslag op OnsOranje.

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen