Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Danny Blind kijkt vooruit naar interlandperiode

KNVB Media
KNVB Media
18 oktober 2016, 15:39
3:03

Bondscoach Danny Blind hield gemengde gevoelens over aan de wedstrijden tegen Wit-Rusland en Frankrijk. - Foto: KNVB Media

Bondscoach Danny Blind heeft gemengde gevoelens overgehouden aan de afgelopen interlandperiode. "We hebben weer wat kleur op de wangen gekregen", constateerde hij tevreden. "Maar het gaat om de punten."

Het gelijkspel tegen Zweden waarmee Oranje de WK-kwalificatiereeks opende werd tijdens de afgelopen interlandperiode gevolgd door een overwinning op Wit-Rusland en een nederlaag tegen Frankrijk. "Het aantal punten zijn niet conform hoe we gepresteerd hebben", vond de bondscoach. "Ik vind dat we goed gespeeld hebben. Dan had je liever zes dan vier punten gehad."

Punten pakken

Blind keek daarnaast vooruit naar de oefeninterland tegen België en met name naar de daaropvolgende WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg. "Er zullen niet allemaal verrassende namen gaan circuleren. Maar we moeten wel kijken en beoordelen of spelers weer de vorm hebben die nodig is voor het Nederlands elftal." De opdracht is helder. "Het affiche tegen België is altijd bijzonder, maar de drie punten pakken tegen Luxemburg, daar gaat het om."

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen