Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jong Oranje start kwalificatiereeks in Deventer

KNVB Media
KNVB Media
29 juni 2015, 13:40

Foto:

De Adelaarshorst in Deventer is vrijdag 4 september het toneel van de kwalificatiewedstrijd van Jong Oranje tegen Cyprus. In de thuishaven van Go Ahead Eagles wordt om 18.30 uur afgetrapt.

De ontmoeting met de Cyprioten is de eerste wedstrijd van de nieuwe Jong Oranje-coach Fred Grim, en vormt tevens de start van de kwalificatiereeks van Jong Oranje voor het EK Onder 21 in 2017. Vier dagen later, op dinsdag 8 september, staat de tweede wedstrijd van Nederland in en tegen Turkije op het programma. Voor Jong Oranje wordt dit de zevende wedstrijd in De Adelaarshorst. Van de zes voorgaande duels in het stadion aan de Vetkampstraat werden er vier gewonnen en twee verloren.

De kaartverkoop voor de wedstrijd gaat vandaag van start. Kaarten voor de wedstrijd zijn verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop op OnsOranje.nl, de Primera-verkooppunten van TicketBox en de receptie van Go Ahead Eagles. Het betreft vrije verkoop en de toegangsprijs bedraagt € 8,00. Een kaartje op de hoofdtribune kost €10,00. Voor groepen, zoals verenigingen, teams en scholen, geldt een speciaal actietarief. Wie met tien of meer personen de interland bezoekt, betaalt € 5,00 per kaartje. De kaarten voor de groepenactie zijn aan te vragen via ticketing@ga-eagles.nl.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen