Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jong Oranje uitgeschakeld in Toulon

KNVB Media
KNVB Media
5 juni 2015, 9:11

Foto:

Jong Oranje heeft de laatste groepswedstrijd op het internationale toernooi in Toulon met 4-0 verloren van Frankrijk. Nederland komt door het verlies in de poule op doelsaldo onder de Verenigde Staten en is daardoor uitgeschakeld op het toernooi in Toulon.

 

"Dit is ontzettend balen"”, zegt Jong Oranje-coach Remy Reijnierse. “"We begonnen goed aan de wedstrijd en in de eerste helft waren we beter dan Frankrijk. Het is zonde dat je door twee dode spelsituaties de wedstrijd uit handen geeft. Na de 2-0 was de spirit uit het team en geven we zelfs de tweede plaats in de poule weg. We verlaten het toernooi dan ook met een zwaar teleurstellend gevoel. We hadden de kans de finale te bereiken, maar staan nu met lege handen."”

Eindstand Poule A

1. Frankrijk 4-12 (11-2)
2. Verenigde Staten 4-6 (6-6)
3. Nederland 4-6 (10-11)
4. Costa Rica 4-4 (6-7)
5. Qatar 4-1 (2-9)

Statistieken

Frankrijk – Nederland 4-0 (1-0).

Scheidsrechter: Oscar Macias Romo (Mexico)

Scoreverloop: 18. Romian Habran 1-0, 48. Younes Kaabouni 2-0 (pen.), 53. Jean-Marie N`Nomo 3-0, 72. Enzo Crivelli 4-0.

Gele kaarten: Jordy de Wijs en Bas Kuipers (Nederland).

Opstelling Nederland: Jesse Bertrams (PSV), Sean Klaiber (FC Dordrecht), Derrick Luckassen (AZ), Jordy de Wijs (PSV), Bas Kuipers (Excelsior), Clint Leemans (PSV), Joris van Overeem (FC Dordrecht), Thom Haye (AZ), Elvio van Overbeek (PSV) Rai Vloet (PSV) en Brahim Darri (Heracles Almelo)

Wissels: 41. Django Warmerdam (Ajax) voor Thom Haye (AZ) en Vincent Janssen (Almere City FC) voor Jordy de Wijs (PSV), 56. Peet Bijen (FC Twente) voor Clint Leemans (PSV), 73. Jelle van der Heyden voor Rai Vloet (PSV).


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen