Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jong Oranje verliest van Verenigde Staten

KNVB Media
KNVB Media
29 mei 2015, 20:12

Foto:

Jong Oranje heeft de tweede wedstrijd op het internationale toernooi in Toulon tegen de Verenigde Staten met 3-1 verloren. In de eerste helft kwam Nederland op voorsprong door een afstandschot van Brahim Darri. Na het doelpunt van Jong Oranje werd de VS sterker en kwam het voor rust nog op 2-1, door doelpunten van Kiesewetter en Hernandez. Direct na rust breidde de VS via een hoekschop de voorsprong uit naar 3-1. Nederland startte nog een offensief, maar kwam niet meer tot scoren.

Jong Oranje-coach Remy Reijnierse: “"Dit is een teleurstellend resultaat. We zijn geen moment in de wedstrijd geweest. Het baltempo lag laag en legde te weinig risico in ons spel. Bovendien gaven we de doelpunten erg gemakkelijk weg. In de tweede helft proberen het nog wel recht te trekken, en speelde we continu op de helft van de Verenigde Staten. Helaas leverde dat geen echte kansen op. We moeten nu de laatste twee wedstrijden in de poule winnen om in het toernooi te blijven.”"           

Nederland staat door het verlies van vanmiddag op de derde plaats in poule A. Om 19.00 uur is de andere wedstrijd in de groep tussen Frankrijk en Qatarbegonnen. Costa Rica is deze speelronde vrij.  

Statistieken

Verenigde Staten -– Jong Oranje 3-1 (2-1).

Gele kaart: Pelosi (VS).

Scoreverloop: 9. Brahim Darri 0-1, 19. Jerome Kiesewetter 1-1, 24. Alonso Hernandez 2-1, 42. William Packwood 3-1.

Jong Oranje: Bertrams, Klaiber, Bijen, De Wijs (41. Leemans), Warmerdam, Van Overeem, Van der Heyden (41. Vloet), Bakker, Rayhi, Janssen, Darri (52. El Ghazi).


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen