Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Zivkovic en Dumfries debuteren in selectie Jong Oranje

KNVB Media
KNVB Media
4 november 2016, 14:23

Richairo Zivkovic is een van de vier debutanten in de Jong Oranje-selectie. - Foto: KNVB Media

Jong Oranje-coach Art Langeler heeft achttien spelers geselecteerd voor het oefenduel met Portugal op dinsdag 15 november. Voor Denzel Dumfries (Sparta Rotterdam), Richairo Zivkovic (FC Utrecht), Damian van Bruggen (PSV) en Vito van Crooy (VVV-Venlo) is dit de eerste uitverkiezing voor Jong Oranje.

De ontmoeting met de Portugezen vindt plaats in stadion De Vijverberg in Doetinchem en start om 18.30 uur. Het duel in de thuishaven van De Graafschap is voor iedereen gratis te bezoeken.

De definitieve selectie bestaat uit de volgende spelers:

Jeremiah St. Juste.

Nathan Aké (AFC Bournemouth), Yassin Ayoub (FC Utrecht), Riechedly Bazoer (Ajax), Joshua Brenet (PSV), Damian van Bruggen (PSV), Vito van Crooy (VVV-Venlo), Kevin Diks (Fiorentina), Joël Drommel (FC Twente), Denzel Dumfries (Sparta Rotterdam), Wesley Hoedt (Lazio), Oussama Idrissi (FC Groningen), Patrick Joosten (FC Utrecht), Hidde Jurjus (PSV), Ricardo Kishna (Lazio), Karim Rekik (Olympique Marseille), Jaïro Riedewald (Ajax), Jeremiah St. Juste (sc Heerenveen), en Richairo Zivkovic (FC Utrecht).

Volgende generatie

De selectie bestaat uit spelers uit de leeftijdsgroepen 1994, 1995 en 1996. Met deze selectie wordt vooruitgekeken naar de volgende generatie van Jong Oranje en het mogelijke toekomstperspectief bij het Nederlands elftal.

In 2017 wordt er een start gemaakt met de nieuwe selectie van Jong Oranje, bestaande uit spelers geboren op of na 1 januari 1996 of jonger. Deze spelersgroep gaat zich opmaken voor de EK kwalificatiecyclus 2017/'19.

De selectie komt op zaterdag 12 november bij elkaar op de KNVB Campus in Zeist. De eerste training start om 16.00 uur en is voor iedereen toegankelijk.

Gratis tickets

De interland tussen Jong Oranje en Portugal is gratis te bezoeken. Om toegang tot het stadion te krijgen is het wel nodig een kaartje te bestellen. Tickets kunnen besteld worden via OnsOranje. Ook kunnen op De Vijverberg bij de receptie tijdens kantoortijden kaarten worden gehaald.

Gratis tickets Gratis tickets Bestel gratis tickets voor de oefeninterland Jong Oranje - Portugal op dinsdag 15 november op De Vijverberg in Doetinchem.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen