Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Langeler selecteert 25 spelers voor oefenduel met Portugal

KNVB Media
KNVB Media
27 oktober 2016, 15:24

Nathan Aké is een van de meest ervaren spelers in de selectie van Art Langeler. - Foto: KNVB Media

Jong Oranje-coach Art Langeler heeft 25 spelers geselecteerd voor het oefenduel met Portugal op dinsdag 15 november. De ontmoeting met de Portugezen vindt plaats in stadion De Vijverberg in Doetinchem en start om 18.30 uur. Het duel in de thuishaven van De Graafschap is voor iedereen gratis te bezoeken.

De voorlopige selectie:

Nathan Aké (AFC Bournemouth), Yassin Ayoub (FC Utrecht), Riechedly Bazoer (Ajax), Joshua Brenet (PSV), Damian van Bruggen (PSV), Vito van Crooy (VVV-Venlo), Kevin Diks (Fiorentina), Joël Drommel (FC Twente), Denzel Dumfries (Sparta Rotterdam), Anwar El-Ghazi (Ajax), Mickey van der Hart (PEC Zwolle), Wesley Hoedt (Lazio), Oussama Idrissi (FC Groningen), Patrick Joosten (FC Utrecht), Hidde Jurjus (PSV), Gervane Kastaneer (ADO Den Haag), Ricardo Kishna (Lazio), Derrick Luckassen (AZ), Joris van Overeem (AZ), Karim Rekik (Olympique Marseille), Jaïro Riedewald (Ajax), Jeremiah St. Juste (sc Heerenveen), Kenny Tete (Ajax), Vicent Vermeij (Heracles Almelo) en Richairo Zivkovic (FC Utrecht).

Volgende generatie

Jong Oranje-coach Art Langeler selecteerde 25 spelers voor het oefenduel met Portugal.

De voorlopige selectie bestaat uit spelers uit de leeftijdsgroepen 1994, 1995 en 1996. Met de selectie wordt vooruitgekeken naar de volgende generatie van Jong Oranje en rekening gehouden met de selectie van Portugal, die vooral uit spelers geboren in 1994 zal bestaan. Oranje onder 20 speelt in dezelfde periode twee oefeninterlands in en tegen Frankrijk. De selectie van Onder 20 bestaat uit spelers geboren in 1997, evenals de selectie van Frankrijk. In 2017 wordt er een start gemaakt met de nieuwe selectie van Jong Oranje, bestaande uit spelers geboren op of na 1 januari 1996 of jonger. Deze spelers groep gaat zich opmaken voor de EK kwalificatiecyclus 2017/’19.

De laatste keer dat Jong Oranje hun leeftijdsgenoten uit Portugal trof, was in de play-offs voor een ticket voor het EK 2015. Jong Oranje trok hier in twee duels aan het kortste eind. Over drie weken krijgt de ploeg van coach Art Langeler de kans op eerherstel.

Gratis tickets

De wedstrijd is gratis te bezoeken. Om toegang tot het stadion te krijgen is het wel nodig een kaartje te bestellen. Tickets kunnen besteld worden via onsoranje.nl/tickets. Ook kunnen op De Vijverberg bij de receptie tijdens kantoortijden kaarten worden gehaald.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen