Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Afronden! Jong Oranje is helemaal klaar voor Turkije

KNVB Media
KNVB Media
6 oktober 2016, 11:31
0:43

De spelers van Jong Oranje schoten met scherp op de afsluitende training. - Foto: KNVB Media

De afsluitende training van Jong Oranje voor het belangrijke EK-kwalificatieduel tegen Jong Turkije, dat donderdagavond wordt gespeeld in Alkmaar, belooft veel goeds!

De spelers van de nieuwe coach Art Langeler oefenden dinsdag in het stadion op afwerken, want doelpunten zijn nodig om de talenten van Turkije te verslaan. En met dat afwerken zit het wel goed, zo wees de generale repetitie uit, want de ballen vlogen van alle kanten tegen de touwen!

Het is erop of eronder voor de ploeg. In Alkmaar is de aftrap in het AFAS Stadion donderdag om 18.30 uur. Dinsdag 11 oktober volgt de laatste groepswedstrijd op en tegen Cyprus, waar om 17.00 uur Nederlandse tijd wordt afgetrapt.

Jong Oranje is nog in de race voor kwalificatie voor het EK 2017 in Polen. Op dit moment staat Nederland op de tweede plaats met tien punten uit zes wedstrijden, achter Slowakije. De groepswinnaars plaatsen zich direct voor het toernooi. Daarnaast spelen de vier beste nummers twee nog play-offwedstrijden voor de laatste twee plekken van het Europese eindtoernooi.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen