Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jong Oranje in Alkmaar tegen Turkije

KNVB Media
KNVB Media
12 augustus 2016, 14:00

AZ-speler Joris van Overeem speelt met Jong Oranje een thuiswedstrijd in Alkmaar. - Foto: KNVB Media

Het AFAS stadion van AZ vormt donderdag 6 oktober het decor van het EK-kwalificatieduel Jong Oranje - Jong Turkije. De aftrap van de wedstrijd is 18.30 uur. Het wordt de vierde keer dat Jong Oranje in Alkmaar een thuiswedstrijd speelt.

In de thuishaven van Jong Oranje-internationals Joris van Overeem, Dabney Dos Santos en Derrick Luckassen speelt Jong Oranje een belangrijke wedstrijd. Turkije en Nederland zijn concurrenten in de race voor kwalificatie voor het EK in Polen volgend jaar. Slowakije gaat in de kwalificatiepoule voorop met twaalf punten uit vijf wedstrijden. Jong Oranje volgt met negen punten uit vijf duels, terwijl Turkije met een wedstrijd minder gespeeld op zes punten staat. Ook Wit-Rusland, met zeven uit vijf, maakt nog kans op kwalificatie. Jong Oranje speelt op vrijdag 2 september in en tegen Wit-Rusland.  

De laatste wedstrijd in Alkmaar van Oranje onder 21 was op 9 oktober 2014 tegen Portugal in de play-offs voor het EK 2015. De Portugezen waren met 0-2 te sterk. Jong Oranje speelde in 2006 en in 1980 nog twee oefeninterlands in ‘De Kaasstad’ tegen respectievelijk Engeland (0-1) en Frankrijk (3-2).

Kaartverkoop

Kaarten voor de wedstrijd in Alkmaar zijn verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop. Het betreft vrije verkoop, dus iedereen kan een kaartje voor de wedstrijd kopen en de wedstrijd bezoeken. De toegangsprijs is € 7,50. Voor groepen, zoals verenigingen, teams en scholen, geldt een speciaal actietarief. Wie voor tien of meer personen kaartjes via de webshop bestelt, betaalt €5,- per kaartje.

KNVB Ticketshop KNVB Ticketshop Bestel hier je tickets voor Jong Oranje - Jong Turkije

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen