Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Ga jij straks tijdens WEURO 2017 het veld op?

KNVB Media
KNVB Media
28 juni 2017, 10:46

Jij kunt straks ook op het veld staan bij een van de 31 EK-wedstrijden. - Foto: KNVB Media

Het EK vrouwenvoetbal is van 16 juli tot en met 6 augustus in Nederland. Het is natuurlijk fantastisch om de beste spelers van Europa in actie te zien, maar nog leuker is dat je het EK ook van heel dichtbij kunt meemaken. Ga jij straks aan de hand van Vivianne Miedema of een buitenlandse topper het veld op?

Voor alle 31 wedstrijden - dus ook die van de OranjeLeeuwinnen - zoekt de organisatie van WEURO 2017 nog player escorts (6-10 jaar) en middencirkeldragers (12-18 jaar). Wil je samen met je team of klas het EK van dichtbij meemaken? Geef je dan snel op en wie weet loop jij straks aan de hand van Miedema of Daniëlle van de Donk het veld op. Uit alle aanmeldingen wordt een groep gekozen die alvast mag oefenen bij de wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen tegen Wales, op 8 juli in Rotterdam.

Wat krijgen de deelnemers?

Naast een onvergetelijke en unieke ervaring om op het veld te staan bij een van de 31 EK-wedstrijden krijgen de deelnemers twee kaarten voor de wedstrijd én een gratis outfit. Let op: je kunt je nog tot en met vrijdag 30 juni inschrijven. Begin juli laat de organisatie weten voor welke wedstrijd(en) jullie eventueel geselecteerd zijn. Geef je nu snel op en wie weet zien we jullie terug tijdens WEURO 2017!

#WEURO2017 van dichtbij #WEURO2017 van dichtbij Geef je snel op met je team of klas en wie weet zien we jullie terug bij een van de 31 EK-wedstrijden.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen