Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

100.000ste bezoeker EK vrouwen in het zonnetje gezet

KNVB Media
KNVB Media
18 mei 2017, 8:13

De heer Baying (rechts) uit Terheijden is de 100.000ste bezoeker van WEURO 2017. - Foto: KNVB Media

Met nog zestig dagen te gaan tot de start van het EK voetbal voor vrouwen is de heer Baying uit Terheijden woensdagavond verrast met een bezoek van Toernooidirecteur Bert van Oostveen en Kicky de Mascotte. Omdat hij deze week twee kaarten voor de openingswedstrijd Nederland – Noorwegen bestelde, werd hij de 100.000ste bezoeker van het UEFA Women’s EURO 2017.

Hij ontving een uitnodiging voor alle poulewedstrijden die deze zomer in speelstad Breda worden gespeeld. "Naast het behalen van een recordaantal bezoekers, al meer dan 16.000, voor de openingswedstrijd op 16 juli in Utrecht is dit opnieuw een mooie mijlpaal voor het toernooi. Op naar de volgende 100.000", zegt Bert van Oostveen, toernooidirecteur UEFA Women’s EURO 2017.

Toernooidirecteur Bert van Oostveen overhandigt de prijs aan de 100.000ste bezoeker.

Grootste EK ooit

UEFA Women’s EURO (WEURO) 2017 wordt met zestien deelnemende landen het grootste Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen tot nu toe. De zeven speelsteden zijn: Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

In speelstad Breda wordt onder andere de wedstrijd tussen Duitsland en Zweden gespeeld. Naast de herhaling van de Olympische finale van 2016 worden er nog drie andere groepswedstrijden en een halve finale gespeeld in Breda.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen