Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Annette van Trigt woordvoerder van WEURO2017

KNVB Media
KNVB Media
10 maart 2017, 10:05

De OranjeLeeuwinnen spelen vanaf 16 juli het EK in eigen land. - Foto: KNVB Media

Annette van Trigt is aangesteld als coördinator woordvoering & communicatie voor het EK 2017 voor vrouwen. Van Trigt treedt per 15 maart in dienst bij de Stichting EK vrouwen 2017 en fungeert als voornaamste aanspreekpunt voor media bij aangelegenheden over de organisatie van UEFA Women’s EURO 2017, dat in juli en augustus in Nederland wordt gehouden.

Bert van Oostveen, toernooidirecteur van het EK voor vrouwen: “Annette is een expert in de mediawereld en met haar ervaring zeer geschikt voor deze functie. Met veel energie zijn we op weg een uniek voetbaltoernooi in Nederland neer te zetten. Annette is voor ons de aangewezen persoon om media en publiek zo veel mogelijk bij dit toernooi te betrekken.”

"Zestien deelnemende Europese teams, zeven Nederlandse speelsteden: nog nooit was een EK voor vrouwen zo groot opgezet”, aldus Annette van Trigt. “Uniek dat we dat in Nederland kunnen en mogen organiseren. Een prachtige gelegenheid om het vrouwenvoetbal verder op de kaart te zetten. Geweldig om daar van binnenuit aan mee te kunnen werken.”

Ervaring

Een prachtige gelegenheid om het vrouwenvoetbal verder op de kaart te zetten

Annette van Trigt heeft een zeer ruime ervaring in de wereld van radio en televisie. Zo was zij onder meer presentator van het NOS Journaal en van Studio Sport.

Voor NOS Sport deed ze onder meer verslag van grote sportevenementen als de Olympische Spelen, EK’s en WK’s voetbal. Tegenwoordig maakt Van Trigt vooral sportgerelateerde documentaires.

Grootste EK ooit

UEFA Women’s EURO (WEURO) 2017 wordt met zestien deelnemende landen het grootste Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen tot nu toe. De zeven speelsteden zijn: Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. De openingswedstrijd vindt 16 juli plaats in Utrecht en de finale is 6 augustus in Enschede.

WEURO 2017 WEURO 2017 Kijk op de website van het toernooi voor meer informatie.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen