KNVB Media
KNVB Media
2 december 2016, 11:00

Renée Slegers verlaat geblesseerd het veld tijdens Nederland-Engeland. - Foto: KNVB Media

Renée Slegers heeft in de oefenwedstrijd van dinsdag 29 november tegen Engeland een knieblessure opgelopen. De 27-jarige international viel na 4 minuten geblesseerd uit. Onderzoek in het ziekenhuis heeft aangetoond dat de kruisband in haar knie beschadigd is. Slegers mist hierdoor WEURO 2017 dat op 16 juli in Nederland van start gaat.

Bondscoach Van der Laan: "Ontzettend zuur en verschrikkelijk voor Renée dat zij deze blessure opgelopen heeft. Renée is een speelster met veel kwaliteit, een topmentaliteit en van grote waarde voor ons team. Ik wens haar sterkte en een voorspoedig herstel."

De wedstrijd Nederland-Engeland eindigde in een 0-1 overwinning voor The Lionesses. In het Koning Willem II stadion in Tilburg was het de Engelse Taylor die in de 75e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd maakte.

Nederland-Engeland Nederland-Engeland Bekijk de samenvatting van de oefeninterland van de Oranjevrouwen tegen Engeland (0-1).