Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bekerfinales zaalvoetbal Zuid 2

KNVB Media
KNVB Media
29 maart 2023, 16:05

Topklasser ZVVM/Campus en eersteklasser zvv Awt-Gelaen strijden in de bekerfinale van de A-categorie tegen elkaar. - Foto: KNVB Media

Op zaterdag 1 april vinden de bekerfinales van het zaalvoetbal in district zuid 2 plaats in sporthal de Haamen te Beek. Deze dag zal door de KNVB georganiseerd worden.

Midden-Limburgs onderonsje in de B-categorie

Om 16:00 uur zal er worden afgetrapt in zaal 1 van sporthal de Haamen om te bepalen wie de felbegeerde beker in de B-categorie mee naar huis mag nemen. Deze strijd zal gaan tussen twee teams uit midden-Limburg: SVH’39 2 uit Herkenbosch en ZvWeert 5 uit het gelijknamige Weert. In de finale van dit bekertoernooi, waar de 2e en 3e klasse teams samenkomen, komen beide teams opvallend genoeg uit de 3e klasse. Beide teams doen het naast het bekertoernooi ook goed in de competitie, waar zvWeert al kampioen is en SVH’39 met nog een aantal wedstrijden te spelen ook afstevent op het eremetaal. Deze finale lijkt een gewaagde strijd te worden waar er wordt uitgemaakt wie van de twee wellicht een uitermate succesvol seizoen kan afsluiten met een onvervalste dubbel.

Cupfighters en gedoodverfde favorieten

Om 17:15 uur wordt de laatste wedstrijd van de dag gespeeld. Hier zullen zvv Awt-Gelaen 1 uit de 1e klasse en ZVVM/Campus 1 de degens kruisen voor de winst van het eindtoernooi. Waar ZVVM/Campus 1 meedoet om het kampioenschap in de topklasse, is zvv Awt-Gelaen 1 glansrijk kampioen geworden in de 1e klasse. Ondanks dat Awt-Gelaen op papier de underdog lijkt, heeft de ploeg al meerdere malen bewezen ook teams uit hogere klassen te kunnen verslaan. Dit zal Campus echter niet zomaar laten gebeuren, ook zij spelen nog op alle fronten mee en staan ook eerste in de competitie. Zij zullen proberen om met de bekerfinale de eerste prijs alvast binnen te halen. Al met al lijkt het een zeer interessante wedstrijd te worden die nog niet zomaar gespeeld is.

 


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen