Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Tweede bekerronde mannen en vrouwen categorie B

KNVB Media
KNVB Media
28 september, 8:23

Tweede bekerronde mannen en vrouwen categorie B district Zuid 2. - Foto: KNVB Media

De loting van de tweede bekerronde mannen en vrouwen in de categorie B in district Zuid II is bekend. Bekijk hieronder het overzicht.

Reserve 4e klasse

Er hebben zich 31 teams geplaatst voor deze ronde. In de tweede ronde worden vijftien wedstrijden gespeeld en heeft Stiphout Vooruit 2 een vrijloting.

Reserve 5e klasse

Er hebben zich 59 teams geplaatst voor deze ronde. In de tweede ronde worden 29 wedstrijden gespeeld en heeft UDI’19/CSU 5 een vrijloting. In de volgende ronde worden veertien tussenwedstrijden gespeeld om te komen tot zestien teams.

Reserve 6e klasse

Er hebben zich 149 teams geplaatst voor deze ronde. In de tweede ronde worden 74 wedstrijden gespeeld en heeft de winnaar van poule 014 (Voerendaal of ST SV SimpelveldZwart Wit ‘19 3) een vrijloting. In de volgende ronde worden elf tussenwedstrijden gespeeld om te komen tot 64 teams.

Vrouwen 4e t/m 6e klasse

Er hebben zich 46 teams geplaatst voor deze ronde. In de tweede ronde worden 23 wedstrijden gespeeld. In de volgende ronde worden zeven tussenwedstrijden gespeeld om te komen tot zestien teams.

Planning

De wedstrijden zijn vastgesteld op zondag 24 oktober. Indien een team op deze datum al competitieverplichtingen heeft, is betreffende bekerwedstrijd vastgesteld op dinsdagavond 19 oktober.

Bekerreglementen

Artikel 5
Als één of beide partijen van een bekerwedstrijd in dat betreffende weekend een (inhaal)competitiewedstrijd dient te spelen, dan wordt de bekerwedstrijd midweeks ingepland. In overleg met de tegenstander kan een andere dag of tijd worden overeengekomen.

Wanneer het thuisspelende team, ingeval van een midweekse wedstrijd, niet de beschikking heeft over een lichtinstallatie waar dat wel noodzakelijk is, dient de thuisspelende vereniging een vervangende accommodatie tot de beschikking te hebben. Wanneer de thuisspelende vereniging hiertoe geen mogelijkheden heeft, dan zal de KNVB besluiten dat de wedstrijd wordt vastgesteld op het terrein van de tegenstander.

Artikel 7
Direct na afloop van de reguliere speeltijd wordt de winnaar bepaald door het nemen van strafschoppen. Voor de uitvoering van de strafschoppen wordt verwezen naar de 'Spelregels veldvoetbal'.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen