Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Vacature KNVB ambassadeur serviceregio 8

KNVB Media
KNVB Media
30 september 2020, 15:24

De KNVB Ambassadeur maakt als vrijwilliger van de KNVB deel uit van het team verenigingsadvies in de serviceregio van het district Zuid (serviceregio 8) - Foto: KNVB Media

Het team Verenigingsadvies Zuid-Limburg (serviceregio 8) is op zoek naar een enthousiaste KNVB-ambassadeur. Het betreft een vrijwilligersfunctie voor gemiddeld 4 uur per week.

Gezocht wordt naar een ambassadeur uit de omgeving Maastricht/ Meerssen.

KNVB serviceregio's

De KNVB is er voor de clubs. Verenigingen die behoefte hebben aan ondersteuning kunnen hiervoor terecht bij verschillende adviseurs. De KNVB Ambassadeur maakt als vrijwilliger van de KNVB deel uit van het team Verenigingsadvies in de serviceregio van het district Zuid (serviceregio 8).

 VACATURE KNVB-AMBASSADEUR (VRIJWILLIGER) VACATURE KNVB-AMBASSADEUR (VRIJWILLIGER) De KNVB-ambassadeur maakt als vrijwilliger van de KNVB deel uit van het team verenigingsadvies in de serviceregio.

Interesse

Vind jij het leuk om een paar extra oren en ogen te zijn in de regio en de KNVB te vertegenwoordigen tijdens officiële gelegenheden bij verenigingen? Kijk dan of je past in het profiel en reageer door middel van het toesturen van een motivatie en CV.

Vragen

Reageren of vragen over deze functie? Stuur dan een mail naar de verenigingsadviseur in jouw regio.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen