Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Informatie vervolgrondes beker

KNVB Media
KNVB Media
22 november 2019, 10:42

Informatie vervolgrondes mannen standaardteams en vrouwen categorie A district Zuid II. - Foto: KNVB Media

De openbare loting voor de derde en vierde bekerronde bij de mannen standaardteams en de vrouwen categorie A heeft donderdag plaatsgevonden. Zie hieronder voor een overzicht.

Resultaat loting

Planning mannen standaardteams

De wedstrijden uit de derde ronde zijn ingepland op zondag 22 december. Indien een team op deze datum al competitieverplichtingen heeft, is betreffende bekerwedstrijd midweeks vastgesteld op donderdagavond 19 december. In overleg mag ook eerder worden gespeeld.

De wedstrijden uit de 4e ronde worden in principe vastgesteld op zondag 19 januari 2020. Indien een team op deze datum al competitieverplichtingen heeft, is betreffende bekerwedstrijd midweeks vastgesteld op donderdagavond 16 januari 2020. In overleg mag ook eerder worden gespeeld, of eventueel later, mits de wedstrijd uiterlijk 2 februari 2020 is gespeeld.

In week 4,5 of 6 vindt weer de openbare loting plaats vanaf de achtste finales. De achtste finales worden ingepland op zondag 1 maart, de kwartfinales op donderdag 26 maart, de halve finales op maandag 13 april en de finale is op zondag 3 mei 2020 (locatie nog niet bekend). Ook hier geldt dat (met uitzondering van de finale) de bekerwedstrijd midweeks wordt gepland indien één van beide teams in het betreffende weekend al competitieverplichtingen heeft.

Planning vrouwen categorie A

De wedstrijden uit de achtste finales staan ingepland op zondag 1 maart 2020. Indien een team op deze datum al competitieverplichtingen heeft/krijgt, is/wordt betreffende de bekerwedstrijd midweeks vastgesteld op dinsdagavond 3 maart 2020. In overleg mag ook eerder worden gespeeld.

De kwartfinales worden ingepland op maandag 13 april, de halve finales op zondag 26 april en de finale is op zondag 7 juni 2020 (locatie nog niet bekend).

KNVB Contact

Voor aanvullende vragen aan de KNVB.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen