Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kwart en halve finales bekercompetitie mannen reserveteams

KNVB Media
KNVB Media
23 maart 2018, 8:35

Het resultaat van de loting voor de kwartfinales en de halve finales is bekend. - Foto: KNVB Media.

In het toernooi om de districtsbeker van de reserveteams is er geloot voor de kwartfinales (reserve 6e klasse) en de halve finales (reserve hoofd-, derde -, vierde - en vijfde klasse.

Het programma voor de kwartfinales  en de halve finales van de mannen reserveteams staat in onderstaande bijlage

Planning

Gezien het overvolle inhaalprogamma is de KNVB genoodzaakt de bekerwedstrijden midweeks te laten spelen op de volgende data:

 KwartfinalesHalve finalesFinales
Mannen   
Reserve HK/3e klasse-24 april3 juni
Reserve 4e klasse-24 april3 juni
Reserve 5e klasse-24 april3 juni
Reserve 6e klasse24 april10 mei3 juni

De halve finales van 24 april mogen in overleg verplaatst worden naar uiterlijk 10 mei.

Bekerreglementen

  • Artikel 5

De wedstrijden worden gespeeld op het terrein van de vereniging die door de desbetreffende medewerker organisatie competitie als ontvangende vereniging is aangewezen. De wedstrijden worden in eerste instantie ingepland in de daarvoor aangewezen weekenden conform de speeldagenkalender 2017-2018. Indien één of beider partijen van een bekerwedstrijd echter in dat betreffende weekend geacht wordt een inhaalcompetitiewedstrijd te spelen, dan wordt de bekerwedstrijd midweeks ingepland.

Indien het thuisspelende team, ingeval van een doordeweekse wedstrijd, niet de beschikking heeft over een lichtinstallatie waar dat wel noodzakelijk is, dient de thuisspelende vereniging een vervangende accommodatie tot de beschikking te hebben.

  • Artikel 8

Indien de thuisspelende vereniging – door welke oorzaak dan ook – niet de beschikking heeft over een speelveld, wordt zij tot uiterlijk 2 x 24 uur vóór aanvang van de wedstrijd in de gelegenheid gesteld een vervangende accommodatie te vinden. Is na het verstrijken van deze termijn geen accommodatie gevonden, dan wordt de wedstrijd onverwijld vastgesteld op het terrein van de tegenstander.

  • Artikel 9

In overleg met de tegenpartij is het toegestaan de wedstrijd eerder te spelen, of op het terrein van de tegenstander.

  • Artikel 10

Als een wedstrijd in een gelijkspel eindigt, dienen meteen na afloop van de wedstrijd strafschoppen te worden genomen (er wordt dus niet verlengd).
 

Competitie district Zuid II

Voor vragen over de reguliere competitie kunnen verenigingen een mail sturen. De medewerker competitie beantwoordt de vraag zo spoedig mogelijk.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen