Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Sportiviteit- en Respectprijs Avanti'31

KNVB Media
KNVB Media
10 juni 2015, 18:00

Foto:

Onlangs vond in een overvolle kantine van s.v. Avanti '31 de uitreiking plaats van de 'Tiny van den Broek' sportiviteitsprijs en de respectprijs. De Supportersvereniging s.v. Avanti '31 is al jaren bezig met het bevorderen van sportiviteit op het voetbalveld. Per elftal wordt aan de speler die dat seizoen het meest is opgevallen door zijn sportiviteit op en rond het voetbalveld, een prijs uitgereikt.

Naast de uitreiking van de sportiviteitsprijzen reikt de supportersvereniging  ook een respectprijs uit. Deze prijs wordt uitgereikt aan een team, een individuele speler, trainer(s) of  leider(s), een commissie of een groep ouders/supporters die op de meest bijzondere manier uiting heeft gegeven aan het thema RESPECT.
Iedereen binnen Avanti maakt kans op deze prijs. De supportersvereniging hoopt dat het beschikbaar stellen van deze prijs een stimulans is voor iedereen binnen Avanti om nog respectvoller met elkaar, met de tegenstanders, de scheidsrechters, de grensrechters en de supporters om te gaan.
De respectprijs van seizoen 2014/'15 is uitgereikt aan alle clubscheidsrechters van s.v. Avanti ’31. Deze groep scheidsrechters is wekelijks aanwezig om de diverse thuiswedstrijden te leiden. De waardering en het respect dat deze groep verdient komt volgens de supportersvereniging niet altijd tot uiting. De prijs werd overhandigd aan Sander Kemps, Avanti’s jongste clubscheidsrechter. Voor alle beloften en F- pupillen was er een medaille voor hun sportiviteit.

  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen