Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Vacature KNVB ambassadeur regio 10 (Altena, Bommelerwaard, Dordrecht)

KNVB Media
KNVB Media
6 juni 2023, 9:57

In regio 10 willen wij het team van KNVB ambassadeurs uitbreiden, specifiek voor de gemeenten Altena, Zaltbommel, Maasdriel en Dordrecht. - Foto: KNVB Media

Vind jij het leuk om regelmatig bij voetbalverenigingen te komen? En lijkt het jouw leuk om vanuit deze contacten als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan de KNVB?

In regio 10 willen wij het team van KNVB ambassadeurs uitbreiden, specifiek voor de gemeenten Altena, Zaltbommel, Maasdriel en Dordrecht. Het betreft een vrijwilligersfunctie van gemiddeld 3 uur per week. Je functioneert als oren en ogen in de regio en vertegenwoordigt de KNVB tijdens officiële gelegenheden bij verenigingen. Interesse? Kijk of het profiel je past en reageer door middel van het toesturen van een motivatie en CV.

Vacature KNVB-ambassadeur (vrijwilliger) Vacature KNVB-ambassadeur (vrijwilliger) De KNVB-ambassadeur maakt als vrijwilliger van de KNVB deel uit van het team verenigingsadvies in de serviceregio.

KNVB serviceregio's

De KNVB is er voor de clubs. Verenigingen die behoefte hebben aan ondersteuning kunnen hiervoor terecht bij verschillende adviseurs. De KNVB Ambassadeur maakt als vrijwilliger van de KNVB deel uit van het team Verenigingsadvies in serviceregio 10 van het district Zuid.

Vragen

Reageren of vragen over deze functie? Neem dan contact op met de verenigingsadviseur in regio 10.

Marjan Heinen

Medewerker Voetbalontwikkeling

De Medewerker Voetbalontwikkeling richt zich vooral op de Hoofden Opleiding en de Technisch jeugdcoördinatoren van de verenigingen en houdt zich bezig met diverse voetbaltechnische thema's. Hij/zij adviseert op een proactieve wijze over beleidsvoering en continuïteit van het technische beleid. Het doel is om de verenigingen vitaler te maken.

Regio 10 Regio 10 Op ieder gebied heeft de KNVB een expert in dienst die verenigingen persoonlijk op weg helpt.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen