Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Loting vanaf achtste finales standaardteams mannen

KNVB Media
KNVB Media
7 februari 2020, 9:02

De loting voor de districtsbeker vanaf de achtste finales is verricht. - Foto: KNVB Media

Bij Brabantia heeft afgelopen donderdag de openbare loting plaatsgevonden voor de achtste-, kwart-, en halve finales bij de mannen standaardteams. Zie hieronder het resultaat van de loting.

Planning

De wedstrijden uit de achtste finales zijn ingepland op 29 februari en 1 maart. Indien een team op deze datum al competitieverplichtingen heeft/krijgt, wordt betreffende bekerwedstrijd midweeks vastgesteld op 3 of 5 maart. In overleg mag ook eerder worden gespeeld. De kwartfinales worden ingepland op 24 of 26 maart. De halve finales worden ingepland op 11 of 13 april.

Indien een team op deze datum al competitieverplichtingen heeft/krijgt, wordt betreffende bekerwedstrijd midweeks vastgesteld op dinsdagavond 7 april. In overleg mag ook eerder worden gespeeld. De finale is op zaterdag 2 mei 2020. De locatie is nog niet bekend.

Artikel 4

Zie ook artikel 4 uit het bekerbesluit: 'Indien één of beider partijen in dat betreffende weekend geacht wordt een inhaalcompetitiewedstrijd te spelen, dan wordt de bekerwedstrijd midweeks gespeeld. Indien het thuisspelende team, ingeval van een doordeweekse wedstrijd, niet de beschikking heeft over een lichtinstallatie waar dat wel noodzakelijk is, dient de thuisspelende vereniging een vervangende accommodatie tot de beschikking te hebben.

Indien als gevolg van het niet aanwezig zijn van verlichting op het hoofdveld uitgeweken moet worden naar een veld met verlichting maar zonder afrastering, geldt dit niet per definitie als een belemmering.'

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen