Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Informatie vervolgrondes beker

KNVB Media
KNVB Media
22 november 2019, 10:32

Informatie vervolgrondes beker mannen standaardteams en vrouwen categorie A. - Foto: KNVB Media

De openbare loting heeft donderdag plaatsgevonden voor de derde en vierde bekerronde bij de mannen standaardteams en de vrouwen categorie A. Zie hieronder een overzicht.

Resultaat loting

Planning mannen standaardteams

De wedstrijden uit de derde ronde zijn ingepland op 21 en 22 december. Indien een team op deze datum al competitieverplichtingen heeft, is betreffende bekerwedstrijd midweeks vastgesteld op dinsdagavond 17 december. In overleg mag ook eerder worden gespeeld.

De wedstrijden uit de vierde ronde worden in principe vastgesteld op 18 en 19 januari 2020. Indien een team op deze datum al competitieverplichtingen heeft, is betreffende bekerwedstrijd midweeks vastgesteld op dinsdagavond 14 januari 2020. In overleg mag ook eerder worden gespeeld, of eventueel later, uiterlijk 2 februari 2020.

In week 4,5 of 6 vindt de openbare loting plaats vanaf de achtste finales. Deze worden ingepland op 29 februari en1 maart, de kwartfinales op dinsdag 24 maart, de halve finales op zaterdag 11 april en de finale is op zaterdag 2 mei 2020 (locatie nog niet bekend). Ook hier geldt dat (met uitzondering van de finale) de bekerwedstrijd midweeks wordt gepland indien een van beide teams in betreffend weekend al competitieverplichtingen heeft.

Planning vrouwen categorie A

De wedstrijden uit de kwartfinales zijn ingepland op zondag 1 maart 2020. Indien een team op deze datum al competitieverplichtingen heeft/krijgt, is/wordt de betreffende bekerwedstrijd midweeks vastgesteld op dinsdagavond 3 maart 2020. In overleg mag ook eerder worden gespeeld.

De halve finales worden ingepland op zaterdag 11 april en de finale wordt samen met de finale van de mannen standaardteams en de overige vrouwenfinales gespeeld op zaterdag 2 mei 2020 (locatie nog niet bekend).

KNVB Contact

Voor aanvullende vragen aan de KNVB.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen