Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB-ambassadeurs in het zonnetje gezet

KNVB Media
KNVB Media
11 juni 2019, 11:02

KNVB-ambassadeurs Frans Sterrenburg, Koos Mensert en Kees van der Linden nemen afscheid. - Foto: KNVB Media

KNVB-ambassadeurs Frans Sterrenburg, Koos Mensert en Kees van der Linden namen afgelopen zaterdag tijdens de jaarlijkse seizoensafsluiting afscheid van de KNVB.

Lid van Verdienste

Sterrenburg werd die dag benoemd tot KNVB Lid van Verdienste. Hij ontving deze onderscheiding vanwege zijn KNVB-functies als scheidsrechter, scheidsrechtersbegeleider, waarnemer, rapporteur, clusterafgevaardigde, KNVB-vertegenwoordiger en momenteel KNVB-ambassadeur voor het district Zuid I, alsook de bestuursfunctie binnen de vereniging Sparta'30.

Kees van der Linden en Koos Mensert, die op 24 juni 2016 respectievelijk de gouden KNVB Speld en het KNVB Lidmaatschap van Verdienste ontvingen, kregen een KNVB-beeld. Van der Linden was jarenlang actief binnen de vereniging Sparta'30 en binnen de KNVB als clusterafgevaardigde, KNVB-vertegenwoordiger en de laatste jaren als KNVB-ambassadeur voor het district Zuid I.

Mensert was jarenlang actief binnen de vereniging Unitas en binnen de KNVB actief als clusterafgevaardigde, KNVB-vertegenwoordiger, lid van de werkgroep indelingen en de laatste jaren als KNVB-ambassadeur voor het district Zuid I.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen