7x7 voor mannen en vrouwen in het voorjaar

KNVB Media
KNVB Media
13 november, 14:32

De 7x7 variant is ideaal voor verenigingen die kampen met structurele spelerstekorten of voor spelers die niet meer wekelijks willen of kunnen spelen. - Foto: KNVB Media

De KNVB ontvangt regelmatig signalen dat verenigingen problemen hebben om wekelijks alle seniorenteams compleet te krijgen. Een mogelijke oplossing is deelname aan een competitievariant van 7x7.

In de meeste poules worden binnenkort de laatste wedstrijden bij de 7x7 competities op vrijdagavond gespeeld. Aan deze najaarsreeksen hebben circa 150 teams deelgenomen.

Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat de teams die momenteel deelnemen ook in het voorjaar weer van de partij zijn. Nieuwe teams kunnen echter ook inschrijven voor deze competitievorm die nog steeds aan populariteit toeneemt. De 7x7 variant is ideaal voor verenigingen die kampen met structurele spelerstekorten of voor spelers die niet meer wekelijks willen/kunnen spelen.

Download hieronder de aanvullende informatie over de 7x7 seniorencompetities.

Aanmelden

Aanmelden door het bestuur van de vereniging kan tot uiterlijk zondag 20 januari 2019 door een mail te sturen naar adrie.vissers@knvb.nl Geef hierbij expliciet aan om welke leeftijdscategorie het gaat.

Competitie district Zuid I

Voor vragen over de reguliere competitie kunnen verenigingen een mail sturen. De medewerker competitie beantwoordt de vraag zo spoedig mogelijk.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven