Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB bedankt ambassadeur Arie van Vuren voor vele verdiensten

KNVB Media
KNVB Media
10 oktober 2018, 18:14

De KNVB benoemde Arie van Vuren in 2009 tot Lid van Verdienste vanwege zijn jarenlange inzet voor de KNVB en SC Everstein. - Foto: KNVB Media

De KNVB heeft op dinsdag 10 oktober tijdens de lokale bijeenkomst met verenigingen uit West-Betuwe en Vijfheerenlanden afscheid genomen van ambassadeur Arie van Vuren.

—  KNVB ambassadeur Arie van Vuren.

Vele collega ambassadeurs en afgevaardigden van verenigingen uit de regio waarbij Arie jarenlang betrokken is geweest, waren naar de kantine van voetbalvereniging WNC in Waardenburg gekomen om hem de hand te drukken. KNVB ledenraadslid Sander van Beuzekom hield een mooie toespraak waarin hij Arie hartelijk dankte voor al zijn inspanningen voor de KNVB. Daarbij werd hij verrast met een herinneringsbeeldje.

SC Everstein

In 2009 is Arie benoemd tot Lid van Verdienste van de KNVB vanwege zijn onvermoeibare inzet als onder andere penningmeester en voorzitter van SC Everstein, alsmede voor zijn werkzaamheden bij de KNVB in zijn functie als clusterafgevaardigde Zuid I. Verder was hij jaren actief als KNVB-vertegenwoordiger en KNVB-ambassadeur in Zuid I.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de KNVB Voetbalkampen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen