Eilandenregeling: wat houdt dit in?

KNVB Media
KNVB Media
14 december, 11:27

KNVB verstrekt een tegemoetkoming in de vervoerskosten van en naar Zeeuws Vlaanderen. - Foto: KNVB Media

Ook dit seizoen kunnen de verenigingen die van en naar Zeeuws Vlaanderen moeten rijden voor tegemoetkoming van de tunnelkosten in aanmerking komen, als gebruik wordt gemaakt van de Westerscheldetunnel (de zogenaamde eilandenregeling).

Deze tegemoetkoming geldt voor verenigingen die ook daadwerkelijk met buitengewone kosten worden geconfronteerd.

Opbouw eilandenregeling

De tegemoetkoming per team bedraagt - zowel van als naar Zeeuws Vlaanderen - € 37,50 per wedstrijd (vijf auto's x € 7,50 retour).

Declareren

Op het declaratieformulier kan per team de datum, het wedstrijdnummer en de wedstrijdgegevens vermeld worden. Wij adviseren de verenigingen hun declaratieformulier tunnelkostenvergoeding in twee delen aan te leveren. Graag zien wij in de winterstop het eerste gedeelte en in mei 2018 het tweede gedeelte. Het declaratieformulier kan via e-mail worden verstuurd naar Lea Heffels via zuid1-competitie-veld@knvb.nl. De einddatum voor het inleveren van het declaratieformulier tunnelkostenvergoeding is 1 juni 2019. De uiteindelijke tegemoetkoming in de tunnelkosten wordt verrekend met de eindafrekening (2018-2019) van de KNVB.

Let op!

Aanvragen die na 1 juni 2019 worden ingediend zijn te laat en worden niet meer in behandeling genomen. Zorg er dus voor dat het declaratieformulier op tijd ingeleverd wordt.

Competitie district Zuid I

Voor vragen over de reguliere competitie kunnen verenigingen een mail sturen. De medewerker competitie beantwoordt de vraag zo spoedig mogelijk.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven