Uitspelen van de competities

KNVB Media
KNVB Media
13 maart, 16:54

De algeheel afgelaste wedstrijden van 25 februari en 4 maart zijn opnieuw vastgesteld. - Foto: KNVB Media

De KNVB heeft de algeheel afgelaste wedstrijden van 25 februari en 4 maart opnieuw vastgesteld.

Categorie A

De wedstrijden in de categorie A staan allemaal ingepland. Afgelaste wedstrijden worden ingepland op 28/29 april, 5/6 mei of eventueel op 10 mei (Hemelvaartsdag). Wedstrijden die dan nog open staan zullen midweeks worden ingepland. De laatste twee speelronden zullen op dezelfde speeldag gespeeld dienen te worden. De standaardteams spelen deze wedstrijden ook allemaal met dezelfde aanvangstijd.

Categorie B

Ook voor de B categorie staan/worden alle wedstrijden inmiddels ingepland. De afgelaste wedstrijden zullen zoveel als mogelijk worden ingepland op 28/29 april, 5/6 mei of 10 mei (Hemelvaartsdag). Wedstrijden die dan nog open staan zullen midweeks worden ingepland. Zoals ook opgenomen op de speeldagenkalender was het streven om op zondag 27 mei de competitie af te ronden.

Mede door de vele afgelastingen, snipperdagen en uitgestelde wedstrijden, is er besloten dat ingeplande wedstrijden in onderling overleg tot en met 17 juni gespeeld kunnen worden. Willen beide teams dus liever op een andere datum spelen (tot en met 17 juni) en wordt er een nieuwe datum afgesproken, dan kan deze wijziging via SportlinkClub worden doorgevoerd.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven