Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Certificaat Jeugdopleiding FC 's Gravenzande

KNVB Media
KNVB Media
4 september 2016, 22:03

Foto: KNVB Media

FC ’s-Gravenzande heeft donderdag 1 september het certificaat met de status van regionale jeugdopleiding ontvangen. Dit vond plaats voorafgaand aan de interland Oranje onder 20 – Tsjechië onder 20 waarvan FC ’s-Gravenzande trots gastheer was.

Uit handen van KNVB-medewerker René van Baren ontving technisch manager Ron van Meerten van FC ’s-Gravenzande het certificaat. Vervolgens heeft Richard Grootscholten namens Feyenoord nog een woordje gericht tot de vereniging.

De KNVB feliciteert FC ’s-Gravenzande met het behalen van het certificaat van hun jeugdopleiding.

FC 's Gravenzande heeft deelgenomen aan het Kwaliteit & Performance Programma voor jeugdopleidingen. Dit programma richt zich op het doorlichten en ontwikkelen van jeugdopleidingen, waarbij clubs een certificaat kunnen behalen. Organisatiebureau NMC Bright is partner van de KNVB bij de uitvoering.

Door de jeugdopleiding te toetsen op minimale kwaliteitseisen worden sterke- en verbeterpunten in beeld gebracht. De kwaliteitseisen zijn ondergebracht bij de volgende onderwerpen: beleid en bestuur, teams, kader, trainings- en wedstrijdprogramma, samenwerking in de regio, innovatie- en kennisdeling, accommodatie en voorzieningen, resultaten en verantwoording, talentherkenning, talentontwikkeling en leerklimaat.

Aan de hand van de geconstateerde verbeterpunten worden vervolgens adviezen geformuleerd. Deze adviezen sluiten aan op de ambities en visie van de club.

Bij deelname aan het Kwaliteit & Performance Programma kan je als vereniging kiezen op welk niveau je beoordeeld en dus gecertificeerd wilt worden. Binnen de voetbalpiramide zijn er vier niveaus.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen