Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

v.v. Noordwijk ontvangt cheque van Zwaluwen Jeugd Actie

KNVB Media
KNVB Media
10 mei 2016, 16:05

ASS-team v.v. Noordwijk ontvangt cheque - Foto: KNVB Media

De teams voor kinderen met een vorm van autisme (ASS-teams) van v.v. Noordwijk hebben zaterdag 9 april een cheque van 1.500 euro in ontvangst genomen. Na afloop van de thuiswedstrijd van Noordwijk ASS1 tegen NOC Kralingen ASS1 overhandigde Jos Klaassen (coördinator KNVB district West II) de cheque aan Marjolein de Goeij (bestuurslid commissie ASS) en Jaap van Oostrum (voorzitter jeugdcommissie v.v. Noordwijk).

Zwaluwen Jeugd Actie ondersteunt sportverenigingen en maakt het daarmee voor teams om te sporten met specifieke vragen. Het geld dat de ASS-teams hebben ontvangen zal worden besteed aan de extra begeleiding die elke training aanwezig is.

Beetje extra

Marjolein de Goeij is erg blij met het geld: "Onze kinderen hebben soms net dat beetje extra nodig om een goede training en wedstrijd te kunnen spelen. Wij zijn heel erg blij met deze gift."

Anneke van Teijlingen, voormalig voorzitter van de Vereniging Voetbal voor Autisten, die thans is overgenomen door VV Noordwijk, is opgetogen: "Dit was de eerste aanvraag die Noordwijk en - toen nog - VVA samen hebben gedaan. Het is geweldig dat dit is gehonoreerd."

Zwaluwen Jeugd Actie

Zwaluwen Jeugd Actie komt elk jaar in actie om kinderen te helpen die door een spierziekte of andere beperking extra hulp nodig hebben om te kunnen voetballen. Op deze wijze kunnen kinderen met een beperking dankzij hun sportgenoten ook voetballen.

Zwaluwen Jeugd Actie Zwaluwen Jeugd Actie Lees hier meer over de Zwaluwen Jeugd Actie

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen