Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB Onderscheidingen voor Districtscollegeleden West II

KNVB Media
KNVB Media
26 januari 2016, 11:02

Foto: KNVB Media

Zondag 24 januari is officieel afscheid genomen van het voormalig districtsbestuur West II. Doordat door verenigingen per 1 januari 2016 gekozen is voor het ledenraadmodel hield het districtsbestuur per die datum op te bestaan. De KNVB liet dit uiteraard niet zomaar voorbij gaan.

De meeste leden van het districtsbestuur zijn jarenlang actief geweest en hebben veel inzet getoond voor de verenigingen in District West II en daarbuiten.

De KNVB had Hans Spierings (onder andere oud voorzitter West II) en Sjaak van der Kroon (onder andere oud districtsmanager West II) bereid gevonden de onderscheidingen uit te reiken aan de vier voormalige bestuursleden. Allereerst was er een zilveren waarderingsspeld voor Tammo Beishuizen, voormalig voorzitter West II en penningmeester bestuur amateurvoetbal in Zeist. Tammo had in korte tijd veel goed werk verzet voor het amateurvoetbal in Nederland.

Vervolgens was er een gouden waarderingsspeld voor Walther Hunsche. Walther heeft een enorme bijdrage geleverd als portefeuillehouder scheidsrechterszaken. De avond werd besloten met twee nog hogere onderscheidingen. Wim van der Berg en Teo Oortman werden benoemd tot lid van verdienste van de KNVB. Beide heren hebben een enorme staat van dienst. Wim werd met name geroemd om zijn rol als penningmeester waarbij hij zowel in West II als in Zeist veel bekendheid kreeg en Teo om zijn rol als scheidsrechter en opleider voor scheidsrechters in het veldvoetbal en zijn geliefde zaalvoetbal.

De vier oud bestuursleden waren zichtbaar blij met deze onderscheidingen. De KNVB is hen veel dank verschuldigd voor de goede manier waarop zij hun functie hebben ingevuld voor amateurvoetballend Nederland.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen