Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

John de Looze overleden

KNVB Media
KNVB Media
13 november 2019, 10:49

Foto: KNVB Media

Maandag 11 november ontvingen wij het verdrietige bericht dat John de Looze is overleden.

John stond als vrijwilliger altijd klaar voor de KNVB. Hij was gedurende vele jaren betrokken bij de organisatie winterzaalvoetbal, verleende hand- en spandiensten bij Fadrhonctoernooien, tijdens Elitetoernooien (veld en zaal), bij UEFA Study Groups, het WK CP, het CBV Toernooi. Hij begeleidde - vaak voor een langere periode - internationale groepen en stond bij nacht en ontij op om gasten van en naar Schiphol te brengen.

Lid van verdienste

In 2007 is John benoemd tot lid van verdienste van de KNVB. Tijdens het WK CP 2011 kreeg hij uit handen van Michael van Praag de UEFA oorkonde 'Leader in the 2011 UEFA Grassroots Day Awards (UEFA Grassroots Programme Gold Award)' - UEFA Vrijwilliger van het jaar. Ook was hij erelid van zijn vereniging Bunnik ’73. Pas enkele jaren geleden heeft hij zijn vrijwilligerstaken neergelegd. John is 85 jaar geworden.

Namens het bestuur, directie en medewerkers van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond wensen wij zijn familie en vrienden veel sterkte met het dragen van dit grote verlies.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen