Uitspelen van de competities

KNVB Media
KNVB Media
13 maart 2018, 16:27

De algeheel afgelaste wedstrijden van 25 februari en 4 maart zijn opnieuw vastgesteld. - Foto: KNVB Media

De KNVB heeft de algeheel afgelaste wedstrijden van 25 februari en 4 maart opnieuw vastgesteld.

Categorie A

De wedstrijden in de categorie A staan allemaal ingepland. Afgelaste wedstrijden worden ingepland op 28/29 april, 5/6 mei of eventueel op 10 mei (Hemelvaartsdag). Wedstrijden die dan nog open staan zullen midweeks worden ingepland. De laatste twee speelronden zullen op dezelfde speeldag gespeeld dienen te worden. De standaardteams spelen deze wedstrijden ook allemaal met dezelfde aanvangstijd.

Categorie B

Ook voor de B categorie staan alle wedstrijden inmiddels ingepland. De afgelaste wedstrijden zullen zoveel als mogelijk worden ingepland op 28/29 april en 5/6 mei. Zoals ook opgenomen op de speeldagenkalender was het streven om op zondag 27 mei de competitie af te ronden. Mede door de vele afgelastingen, snipperdagen en uitgestelde wedstrijden, is er besloten dat ingeplande wedstrijden in onderling overleg tot en met 17 juni gespeeld kunnen worden.

Willen beide teams dus liever op een andere datum spelen (tot en met 17 juni) en wordt er een nieuwe datum afgesproken, dan kan deze wijziging via SportlinkClub worden doorgevoerd. Ook kan men in onderling overleg nog wedstrijden laten inplannen tot en met 17 juni, zodat deze nog kunnen worden meegenomen in de stand. De wedstrijdsecretaris van de thuisspelende vereniging kan dit aan de competitieleiders doorgeven.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven