Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jur Klarenbeek overleden

KNVB Media
KNVB Media
11 mei 2015, 14:38

Foto:

Het districtscollege van de KNVB West I heeft met leedwezen kennis genomen van het overlijden van Jur Klarenbeek.

Jur is 35 jaar als commissielid in de scheidsrechterscommissie actief geweest. In al die jaren heeft hij diverse functies beoefend. De meest in het oog springende zijn: 20 jaar scheidsrechter en aansluitend 24 jaar rapporteur, aanspreekpunt voor scheidsrechters, lid van de molestatiecommissie, vicevoorzitter scheidsrechterscommissie, voorzitter werkcommissie aanstellingen en coördinator van de weekenddienst.

Jur had altijd een luisterend oor voor alle officials, leuke en minder leuke dingen, je kon ze bij Jur kwijt. Jur was ook de stem van de weekenddienst. Waren er op het laatste moment afberichten, dan probeerde Jur dat altijd op te lossen door vervanging te regelen. Velen zullen Jur in de afgelopen jaren ongetwijfeld wel eens aan de lijn hebben gehad. Ook kennen vele scheidsrechters en rapporteurs Jur van de onderscheidingsavonden. Het hele jaar door was Jur de staten van diensten van ‘zijn’ scheidsrechters aan het uitpluizen om deze groep vrijwilligers de juiste waardering in de vorm van een onderscheiding te kunnen op spelden. In 2008 kon de KNVB Jur zelf verrassen door hem het Lidmaatschap van Verdienste van de KNVB toe te kennen. Zondag 3 mei heeft hij zijn laatste weekenddienst gedraaid. 4,5 jaar lang heeft hij gestreden, maar afgelopen zaterdag moest hij zich na een dappere strijd toch gewonnen geven.

Namens het districtscollege en de medewerkers van het districtskantoor wordt de nabestaanden veel sterkte toegewenst met het verwerken van dit verlies.

Afscheidsinformatie

Correspondentieadres: Pieter Noorwitskwartier 18, 3723 AP Bilthoven.
Jur is thuis. Gelieve geen bezoek aan huis.
De crematieplechtigheid wordt gehouden op zaterdag 16 mei om 16.30 uur in de aula van crematorium Den en Rust, Frans Halslaan 27 in Bilthoven.
 

  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen